Už je to tady! Svět digitální #TOTALITY21 versus #iDWORLD

ČESKÁ REPUBLIKA otevírá ode dneška budoucnost svou i digitálního světa zaručenou identitou pro každého občana přes tzv. občanku v mobilu. Pro mnoho geeků a nerdů (digitálních nadšenců a podivínů), progresivistů, aktivistů, pirátů ... je to jen malý krůček jedné malé země, ale velký krok pro lidstvo ... tak na druhou stranu pro většinu běžných uživatelů IT, olajkovaných laiků, uvědomělých občanů, hrdých vlastenců i dezolátů je to cesta do pekel digitální #TOTALITY21, která je vždy vedená dobrými úmysly a zlo.činy.

Ono už stačilo, když náš první muž - tedy Prezident ČR - ve svém novoročním projevu vyzval k přijetí EURA po 20 letech od přijetí ČR do EU ... a už se tohle srdce Evropy, tenhle malý stát - respektive jeho čím dál více se radikalizující občané hrdí na svou měnu - dostal do srdeční arytmie a vysokého krevního pře.tlaku - tedy společenské hysterie a nekompromisních názorů a postojů pro/proti zavedení € ... že nějaká občanka v mobilu už je jen třešničkou na úsporném vládním balíčku koalice SPOLU.

No ale teď už - vlažně, teple jak opat v Brně - tedy vážně, opatrně a srozumitelně - CO JE TADY? No nic moc - jen se ode dneška s.pouští ( a pralesem zákonů, vyhlášek, byrokracie ... ) eDOKLADY, které si přes aplikační portály budete moct stáhnout do svého mobilu a prokazovat svou e-občanku ... mno nejdříve asi od července, ale určitě ještě letos. Čili se budou čílit mnozí už za skoro měsíc 24.2.2024 na pódiu pod koněm - na Manifestaci za prosperitu, svobodu a mír v České republice, kterou bude t..řídit Česko proti bídě, z.s. - že kromě jasného odmítnutí EURA jakožto měny místo milované CZK = české koruny, musíme ignorovat a odmítnout i veškerou digitalizaci, která vede jen k debilizaci?!

Zkrátka - tuším, že jak již mnoho občanů a krajanů prohlásilo "Tento rok 2024 bude skutečně zlomovým". A přiznám se, že i já mám radost k odvaze kohokoliv při prosazení EURA v srdci Evropy, tedy v České republice, stejně jako ze zvládnuté digitalizace, ať už jde o eDOKLADY, nebo o jednotné přijímačky na střední školy. Smutné na tom je, že v této neklidné době - kdy se U..KRAJINA mezi EU a Ruskou federací stala rukojmím geopolitiky, stejně jako pásmo Gazy ... včetně mnoho ne.známých pro.ná.sledovaných, týraných, mučených vězňů a obětí svědomí, ať už jsou to ne.vinní lidé, či zvířata - nás sebelepší digitalizace, ani přijetí EURA nespasí, ba co víc - mám obavu, že jen přilejí oleje do doutnajícího pekla digitální #TOTALITY21.

Po těchto čtyřech odstrašujících a i.racionálních odstavcích - které dá jen ten, co čte ještě tyto řádky - už mohu prozradit, že mé nadšení s výše uvedeným má své opodstatnění a velmi dobré důvody:

Kromě těchto dvou čerstvých a vlastně marginálních důvodů by se našlo mnoho závažnějších - od loňské dvouciferné inflace naší měny, přes stále rostoucí ceny pohonných hmot a energií ... z toho se snižující životní úrovně, až po bezpečnost a zranitelnost tzv. měkkých cílů - jenž se od předvánoční tragédii na Fildě - stala významnou součástí newspeaku.

Těch pár procent z vás - co jste otevřeli tuto stránku, a kteří mají tu trpělivost i rozhled si z výše uvedeného uvědomit - jak moc je rozdělená a vlastně nemocná česká společnost, že se může díky tomu nejen zase oddálit, či znemožnit přijetí společné evropské měny, nebo dokonce změnit politická situace tak, že by se premiérem stal v roce 2025 Andrej Babiš, Tomio Okamura, nebo ještě větší populista ... mám pro vás ode dneška - kdy můžete mít občanku v mobilu - naději, že když by to bylo až tak zlý, můžete díky té občance v mobilu a vlastně své identitě garantované státem po něm požadovat právo na osobní měnu krytou svojí identitou. Když už díky roz.dělené/hádané společnosti nebudeme moct mít EURO, tak třeba ČR bude moct sobě i celému světu dokázat - že princip iDWORLDu je nejen teorie a idea, ale reálná možnost jak změnit nejen sebe, ale celý svět.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Hackathon pro IDWORLD

Imagine/Představte si IDWORLD