Vy..střelení z EUróry

Piráti se tento víkend 8.-9.1.2022 rozhodnou co se sebou, a díky jedné z kandidátek na předsedu České pirátské strany, budou mít tolik pozornosti, že to bude k neunesení - možná až nesnesitelnému váhání bytí. Přitom tu lavinu zájmu vyvolala taková malichernost jako jeden odstavec, věta a slovo - to vše zapadlé před rokem a půl na pirátském fóru - komunis...

Kdyby tak šlo o řešení komunálního odpadu, či úlohu Pařížské komuny v moderních dějinách ... jenže když jde o vnitřní přesvědčení, které kandidát na předsedu neváhá opakovaně označit za demokratický komunismus ... je nejen rudý kohout na střeše, rudé trenky na valše, ale přímo přetéká číše či vana sociálních sítí tak, že se začínáme o5 topit v totálITním sebeklamu.

Proč opět? Co se týká PIRÁTů je to přesně měsíc, co Daniel Landa prdnul na Facebook screen Ondřeje Dostála z jeho pravidelných reportů z dat ÚZIS, což způsobilo bouři ve sklenici České pirátské strany, a zcela změnilo a stále mění pohled nejen na PIRÁTY, ale i na pandemii COVIDu 19. Ve spojení těchto sociálních nedorozumění a mediálních pomýlení by se mohlo dojít až k totalitním heslům totálních nesmyslů jako - S OČKOVÁNÍM NA VĚČNÉ ČASY nebo S OSOČOVÁNÍM NEJDÁL DOJDEŠ, což by se dalo lexikálně-sémanticky zmást na S OČKOVÁNÍM NEJDŘÍV POJDEŠ.

Dosti však k..očkování mezilidské komuni..kace, neboť když už Janka Michailidu dokázala zvednout takovou tsunami pozornosti k celostátnímu fóru v Pardubicích i on-line volbě v Heliosu - neměla by se promarnit - né?.

Takže vy střelení z EUróry byste mohli ochránit i obhájit Janku (tedy Jindřišku podle fotokoláže Fragile Comics) a tím i za..hájit Mikiho rekonstrukci pirátstva a neposílat ho do Brusele.

Hlavně se nezkoušete v zájmu veřejného kobliha navzájem zakousnout, ale zkuste se prosím zakousnout do principu ŽIVOT JE zMĚNA a třeba i strávit návrh na HACKATHON. Najdete tam třeba i tohle:

Určitě se najde nemálo manipulátorů a rozumprdů, co by takovou ideu a princip označili za čirý komunismus. V jistém úhlu pohledu by byli docela blízko, když zcela pominou - že je založen na identitě a individualitě jedince - kde v životě, tedy v životním cyklu se musí měna každého účtovat a počítat, aby osobní jmění či dluh vůči ostatním mohl osobní měnu generovat a garantovat - což zase jiní chytráci a konspirátoři mohou označit za čirý kapitalismus. To už je holt nevýhoda každé nové myšlenky, že se s ní musí nějak srovnat staré myšlení za pomocí toho, co je již všeobecně známo a s čím již existuje historická zkušenost.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Hackathon pro IDWORLD

Už je to tady! Svět digitální #TOTALITY21 versus #iDWORLD

Imagine/Představte si IDWORLD